Onze dienstverlening

Wij staan garant voor het aanbieden van kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg voor iedere bewoner van Mariahof Leuven.

Samen met de woonassistent kan u zelf uw zorgpakket samenstellen.

Ontdek onze diensten

Administratieve hulp
Thuislevering van medicatie
Boodschappen
Maaltijden
Onze keukenmedewerkers zorgen voor ontbijt, middag en avondmaaltijden voor bewoners die zelf niet meer willen koken. Je kan de maaltijden afhalen in de keuken of samen met de medebewoners in de cafetaria eten. De menu hangt ad valvas. De prijzen voor een ontbijt (€5.00), middagmaal (€11.00), en avondmaal (€5.00) zijn zeer democratisch Je kan natuurlijk ook altijd zelf voor je maaltijden zorgen, in je eigen ingerichte keuken.
Thuiszorg
Er komen verschillende thuiszorgdiensten in Mariahof. Indien je een voorschrift hebt van je huisdokter kan je de thuiszorgdienst van jouw keuze aan huis laten komen. De woonassistent kan je helpen met het contacteren en het maken van afspraken met de dienst naar jouw keuze.
Thuisverpleging
Er komen verschillende thuisverpleegkundige diensten in Mariahof. Indien je een voorschrift hebt van je huisdokter kan je de verpleegkudnige dienst van jouw keuze aan huis laten komen. De woonassistent kan je helpen met het contacteren en het maken van afspraken met de dienst naar jouw keuze.
Kinsesitherapie
Er komen verschillende kinésisten aan huis. Indien je een voorschrift hebt van je huisdokter kan je de kinesist aan huis laten komen. Je kan natuurlijk ook tot op de praktijk gaan. De woonassistent kan je helpen met het contacteren en het maken van afspraken met de kinésist naar jouw keuze.
Pedicure
Er komen momenteel al 3 pedicures aan huis. Je kan je eigen pedicure vragen om hier aan huis tekomen of je kan beroep doen op diegene die al bij anderen komen. Je kan aan de woonassistent vragen om contact op te nemen met hen.
Kapper
Er zijn verschillende kappers die aan huis komen. Vraag je vertrouwde kapper om ter plaatse te komen. op wandelafstand zijn er ook nog andere haute couture kappers.
Schoonheidsspecialiste
Wasserette
In Mariahof is een wasserette aanwezig waar je je was kan laten doen tegen een democratische prijs. Onze medewerker doet de was en strijk samen met tal van vrijwilligers.

Ontdek Mariahof

A2 MARI 0430 Lo Res
A2 MARI 0386 Lo Res
A2 MARI 0272 Lo Res
A2 MARI 0249 Lo Res
A2 MARI 0041 Lo Res
A2 MARI 0034 Lo Res
A2 MARI 0014 Lo Res